Završna knjiženja i pripreme za izradu godišnjih financijskih izvještaja s naglaskom na inventure, te druge porezne novosti


WEBINAR: Završna knjiženja i pripreme za izradu godišnjih financijskih izvještaja s naglaskom na inventure, te druge porezne novosti

Kraj godine je na vratima, pa treba provjeriti jesu li sva obvezna i potrebna knjiženja i radnje provedene.

  • Znate li kako se iskontrolirati jeste li sve ispravno obračunali i proknjižili? Jeste li možda nešto propustili? Kako provesti ispravke?
  • Koje su obvezne radnje poduzetnika i računovođa na kraju poslovne godine? Jeste li zaista upoznati što je to obvezan godišnji popis (inventura) i kolike su kazne ukoliko se navedeno ne radi na propisani način. Znate li kako treba postupati s utrđenim popisnim razlikama?
  • O kojim novostima treba voditi računa prilikom izrade financijskih izvještaja?

Izmjena je tijekom razdoblja uvijek mnogo, pa stoga budite sigurni da ste ih sve uočili tijekom godine, jer o svemu tome ćemo Vas detaljno uputiti i obavijestiti na našem seminaru (webinaru). Ako ste osoba koja radi na pripremi završnih obračuna ili i sudjelujete u izradi financijskih izvještaja, tada je ovo prilika da još jednom provjerite ili nadopunite svoja znanja i spoznaje  jesu li Vaše poslovne knjige u dobrom stanju kako bi se pristupalo izradi realnih i objektivnih financijskih izvještaja. Nemojte zaboraviti da su financijski izvještaji ogledalo i duša svakog poreznog obveznika.

 

Predavači: Mirela Glavota, dipl. oec., ovl. rač. i ovl. rev.

                  Mr. sc. Katarina Horvat Jurjec, dipl. oec., ovl. rač., porezni savjetnik

Datum održavanja webinara: 12.12.2022.

Vrijeme trajanja webinara: od 10:00 do 14:00

Cijena: 700,00 kn;  za prijave do 15.11. 2022. odobravamo popust pa je cijena webinara za rane prijave 600,00 kn