O nama


Centar za poreze, računovodstvo i reviziju  je stanova za obrazovanje odraslih, te pružamo edukacije iz područja poreza, računovodstva, financija i revizije. Centar za poreze, računovodstvo i reviziju nudi cjeloživotnu edukaciju kroz stručne seminare, radionice i in – house seminare zasnovane na interaktivnom odnosu s njihovim sudionicima. 

Iskusni stručnjaci dokazani u znanosti i praksi garancija su kvalitete usluga koje Centar za poreze, računovodstvo i reviziju pruža.

Misija

-edukativnim radionicama, tečajevima i drugim formalnim i neformalnim programima donijeti doprinos hrvatskom gospodarstvu profilirajući stručnjake iz područja poreza, računovodstva, revizije i financija. Cilj nam je da naši polaznici steknu potrebna znanja i vještine za samostalno obavljanje poslova iz područja poreza, računovodstva, revizije i financija.

 

Vizija

– biti prvi na tržištu po pitanju znanja, odnosno provjerenih i pravodobnih informacija iz područja poreza, računovodstva, revizije i financija. To namjeravamo postići s obzirom na svoje dosadašnje iskustvo i znanja koje potvrđuje činjenica da smo tim od dva ovlaštena porezna savjetnika i ovlaštenog revizora. Svaka od nas tri ima dugogodišnje iskustvo na rukovodećim poslovima iz područja poreza i računovodstva, kao i iskustvo u brojnim stručnim i znanstvenim predavanjima iz područja poreza, računovodstva i revizije. Zato smo i nazvali našu ustanovu Centrom.

 

Naše vrijednosti: 

1) Znanje i stručnost
Centar za poreze, računovodstvo i reviziju – Ustanovu za obrazovanje odraslih čine visokoobrazovane osobe, magistri ekonomije, kao i osobe koje pored navedenog posjeduju certifikate ovlaštenog poreznog savjetnika, ovlaštenog računovođe i ovlaštenog revizora. Naše znanje i stručnost pružaju sigurnost da će korisnici naših usluga dobiti pouzdane i točne informacije i naputke, koje će sa sigurnošću moći korisiti u svojem poslovanju. Mi smo baze znanja.
 
2) Povjerenje i ažurnost
Naš je cilj imati zadovoljne korsnike naših usluga koji mogu imati potpuno povjerenje u usluge koje obavljamo, kako bi se on mogao nesmetano posvetiti svojim poslovima koji mu donose dobit. Svaki nam je korisnik poseban i važan, te na temelju individualnog pristupa svakom korisniku pronalazimo najbolje moguće rješenje. Smatramo da je prava informacija u pravo vrijeme od presudne važnosti, pa stoga svaki upit, dvojbu i problem rješavamo u što je moguće kraćem roku. Ažurno pratimo sve zakonske propise i akte kako bi mogli promptno reagirati i svojim korisnicima usluga ukazati na promjene i prilagodbu istima.